top of page

SAMTALSSTÖD & COACHNING

VÄLMÅENDE & MENINGSFULLHET

Skärmklipp 2020-04-24 16.43.19.png

Individuella samtal

 

Jag erbjuder samtalsstöd och coachning i trevliga lokaler hos Söders mötesrum  på Åsögatan 155 på Söder. Varje samtal är 80 min långt och det finns möjlighet att köpa enskilda samtal, paket om tre/fem samtal eller årsabonnemang.

Jag erbjuder även individuella samtal digitalt via framförallt Teams och Zoom (eller via telefon om det är önskvärt). Dessa samtal är 90 minuter långa, i övrigt är det samma form som för fysiska möten.

  • Chefscoachning (chefer och ledare på alla systemnivåer i en organisation)

  • Coachning av medarbetare (ej chef eller projektledare med personalansvar)

  • Individcoachning (privat coachning - ej via företag)

Jag erbjuder även speedcoachning ute på företag då jag har möjlighet att träffa 8-10 medarbetare per dag. Det kan vara en värdefull insats när det t.ex. finns en uttalad oro på arbetsplatsen pga. omorganisation och/eller varsel.

Jag utbildade mig till coach hos CoachCompanion 2009 på ACC-nivå (enligt ICF - International Coach Federation) samt 2013 på PCC-nivå. Under åren har jag karriärcoachat 1000-tals chefer och medarbetare inom framförallt privat och ideell sektor.

 

Jag är även utbildad stressterapeut och de senaste åren har jag ofta jobbat med individer som upplever långvarig stressbelastning.

bottom of page