SAMTALSSTÖD & COACHNING

VÄLMÅENDE & MENINGSFULLHET

Skärmklipp 2020-04-24 16.43.19.png

Individuella samtal

 

Jag erbjuder samtalsstöd och coachning i trevliga lokaler hos Söders mötesrum  på Åsögatan 155 på Söder. Varje samtal är 80 min långt och det finns möjlighet att köpa enskilda samtal, paket om tre/fem samtal eller årsabonnemang.

Jag erbjuder även individuella samtal digitalt via framförallt Teams och Zoom (eller via telefon om det är önskvärt). Dessa samtal är 90 minuter långa, i övrigt är det samma form som för fysiska möten.

  • Chefscoachning (chefer och ledare på alla systemnivåer i en organisation)

  • Coachning av medarbetare (ej chef eller projektledare med personalansvar)

  • Individcoachning (privat coachning - ej via företag)

Jag erbjuder även speedcoachning ute på företag då jag har möjlighet att träffa 8-10 medarbetare per dag. Det kan vara en värdefull insats när det t.ex. finns en uttalad oro på arbetsplatsen pga. omorganisation och/eller varsel.

Jag utbildade mig till coach hos CoachCompanion 2009 på ACC-nivå (enligt ICF - International Coach Federation) samt 2013 på PCC-nivå. Under åren har jag karriärcoachat 1000-tals chefer och medarbetare inom framförallt privat och ideell sektor.

 

Jag är även utbildad stressterapeut och de senaste åren har jag ofta jobbat med individer som upplever långvarig stressbelastning.