FÖRELÄSNINGAR

INSPIRATION & LÄRANDE

De senaste 10 åren har jag föreläst på alla slags scener och företag med omkring 100 föreläsnings- och utbildningsdagar per år. Likväl som att föreläsa inför ett fullsatt auditorium inför hundratals deltagare uppskattar jag även de mindre sammanhangen med möjlighet till dialog. Jag tröttnar aldrig!

MINA FÖRELÄSNINGAR FINNS I TVÅ OLIKA FORMAT

  • FAST FORMAT 1-1,5 timme. Färdiga föreläsningar, se teman här nedan. Naturligtvis har jag stort fokus på gruppen och justerar vid behov utifrån vilken grupp och organisation jag möter.
     

  • FLEXIBELT FORMAT upp till 3 timmar. Samma tema som för föreläsningarna i fast format. Skillnaden är att dessa upplägg skräddarsys utifrån era önskemål och behov med inslag av t.ex. bikupor och egen reflektion.

TEMAN

Mina föreläsningar utgår ifrån erfarenheter från 15 års arbete med individer och grupper ute på alla slags arbetsplatser. Jag föreläser ofta om stresshantering i organisationer vilket ger en stor förståelse för de gemensamma utmaningar (och möjligheter) som finns i arbetslivet idag.

 

De senaste åren har jag även fördjupat mig i forskning kring återhämtning och sömn vilket jag regelbundet föreläser om. Jag håller också en föreläsning som handlar om vikten av att kunna sakta ner tempot i livet och (på riktigt) vara nöjd även när allt inte är på topp. Mina föreläsningar heter:

  • SÖMNSKULDEN - det är dags att vakna upp!

  • FYRA NYANSER AV STRESS - om konsten att bli vän med stressen i våra (arbets)liv

  • SLOW DOWN! - sträva efter mindre och bli nöjd med mer

KONTAKTA MIG

på info@carolinewiklund.se eller på 0704- 33 75 90 för mer information om innehåll, upplägg och prisförslag.

KONTAKT

Caroline Wiklund AB

Adress: Västerhamnsplan 2, 185 31 Vaxholm

Samtalsrum: Söders mötesrum, Åsögatan 155 Stockholm

Tel: +46 704 33 75 90 

Mail: info@carolinewiklund.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Caroline Wiklund. Grafisk design av Klara former